MIND BOOST-1

Vitamina & minerale për memorie dhe përqëndrim më të mirë

Vitaminë B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K, Niacin, Acid pantotenik, Biotinë, Acid folik, Selen, Zink, Jod, Mangan, Krom, Molibdan me Inositol dhe Kolinë.

·         Acidi pantotenik mbështet performancën normale mendore.

·         Zinku dhe jodi ndihmojnë në ruajtjen e funksioneve normale mendore.

·         Vitaminat B2, B6 dhe B12, niacina dhe acidi pantotenik ndihmojnë në uljen e lodhjes.

·         Vitamina B1 dhe biotina mbështesin funksionin normal nervor dhe psikikën.

·         Biotina kontribuon në metabolizmin normal të makronutrientëve.

·         Vitamina C dhe E, Mangani, Seleni mbrojnë nga stresioksidativ.

·         Inoslitoli dhe Kolina përmirësojnë kujtesën, përqendrimin, dhimbjet e kokës dhe mbi të gjitha mbështesin trurin tonë.

Përdorimi:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 20 mL një herë në ditë.

Fëmijët nga 7-11 vjeç: 15 mL një herë në ditë.

Fëmijët nga 3-6 vjeç: 10 mL një herë në ditë.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Paketimi:

Solucion 250 ml

 

Distributor Gjeneral: Nika Pharm Sh.p.k